20% Έκπτωση όταν αγοράζετε πάνω από € 50 σε αντιηλιακό Biosolis. Ξεκινήστε το Biosolis20
-219 days, -6h, -26min, -25s

Μάθε περισσότερα

Shopping cart
€0,00
Προσφορά!

Αναβράζουσα Βιταμίνη C – 1000mg – Με 100mg Βιοφλαβονοειδή

In stock

Ανοσοποιητικό σύστημα

8,50 6,80

Περιγραφή

Γιατί να επιλέξετε συγκεκριμένα την Αναβράζουσα Βιταμίνη C της Natural Vitamins:

  • Γιατί η αναβράζουσα βιταμίνη C της Natural Vitamins περιέχει 100% φυσικά συστατικά.
  • Δεν περιέχει σουκραλόζη και ασπαρτάμη , τα δύο πιο τοξικά υποκατάστατα της ζάχαρης.
  • Γιατί η αναβράζουσα βιταμίνη C της Natural Vitamins περιέχει 1000mg καθαρής βιταμίνης C στην πιο απορροφήσιμη μορφή της.
  • Γιατί η αναβράζουσα βιταμίνη C της Natural Vitamins είναι η μοναδική που περιέχει επιπλέον 100 mg βιοφλαβονοειδή τα οποία αυξάνουν την απορρόφηση της βιταμίνης C.
  • Γιατί η αναβράζουσα βιταμίνη C της Natural Vitamins ενισχύει αποδεδειγμένα το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει τη διάρκεια των συμπτωμάτων της γρίπης.
  • Γιατί η αναβράζουσα βιταμίνη C της Natural Vitamins προφυλάσσει από το κοινό κρυολόγημα και πολλές άλλες παθήσεις.
  • Γιατί η αναβράζουσα βιταμίνη C της Natural Vitamins αυξάνει τεκμηριωμένα την απορρόφηση του σιδήρου στον οργανισμό, διατηρεί τα επίπεδα της χοληστερόλης εντός των φυσιολογικών ορίων και ωφελεί άτομα με προβλήματα του κυκλοφορικού συστήματος.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. 120899 26/11/2018. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

elGreek
elGreek